KIBERXAVFSIZLIK VA KRIPTOLOGIYANING IJTIMOIY HAYOTDAGI MUAMMOLARI HAMDA HUQUQIY YECHIMLARI - I.A.Ismailov,; Abduxalilova Nasibaxon Farhod qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  zamonaviy  axborot  texnologiyalari  rivojlanishi  sharoitida kiberxavfsizlik  va  kriptologiyaning  jamiyat  hayotidagi  ahamiyati,  mavjud muammolari  hamda  ularning  huquqiy  yechimlari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek, kiberjinoyatchilik,  shaxsiy  ma’lumotlarni  himoya  qilish,  axborot  xavfsizligini ta’minlash va xalqaro hamkorlik masalalari yoritilgan.