OʻQUVCHILARDA ADDIKTIV XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Axmedova Shukurjon Atajonovna; Qodirova Norjon Ergash qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda addiktiv xulq-atvorning shakllanishiga ta’sir qiluvchi psixologik omillar, uning kelib chiqish sabablari hamda oldini olish usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘quvchi shaxsiga ta’siri tahlil qilinadi.