BOSHLANGʻICH MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA BILISH JARAYONLARINING SHAKLLANISHI - Hamzayeva Zebiniso Jo‘raqulovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarda  bilish jarayonlarining  shakllanishi,  ularning  psixologik  xususiyatlari  hamda  ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, diqqat, xotira, tafakkur va tasavvur kabi bilish jarayonlarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.