O‘SMIR YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASINING MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGI TOMONIDAN O‘RGANILISHI - Aliyeva Zebiniso Bazarovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smir  yoshdagi  bolalar  psixologiyasining  o‘ziga  xos xususiyatlari, ularni maktab amaliyotchi psixologi tomonidan o‘rganish usullari hamda psixologik yordam ko‘rsatish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlarning emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.