BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING AXLOQIY TARBIYA MASALALARI - Mirxalilova Nargiza Akbarovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  jarayonida  o‘quvchilarning axloqiy tarbiyasini shakllantirishning ahamiyati, uning zamonaviy ta’limdagi o‘rni, o‘quvchilarni ijtimoiy hayotga tayyorlashdagi roli, milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida tarbiyalashga oid nazariy-metodik yondashuvlar yoritilgan.