OʻQUVCHILARDA DIQQAT BUZILISHINING PSIXOLOGIK SABABLARI - Qayumova Nargiza Turdaliyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda diqqat buzilishining psixologik sabablari, uning ta’lim jarayoniga ta’siri hamda bunday holatlarni kamaytirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologik muhitning diqqat rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilinadi.