AJRALISH JARAYONINING YOSH OILALAR PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Temirova Muxarram Fayzullayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur maqolada yosh oilalarda ajralish jarayonining psixologik va ijtimoiy ta’siri, uning shaxs ruhiyatiga yetkazadigan oqibatlari hamda bunday holatlarda psixologik yordamning ahamiyati yoritiladi.