KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA MOSLASHUVNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Gaffarova Buvnazifa Mustafayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda maktabga moslashuv jarayoni, uning ijtimoiy-psixologik muammolari hamda bu jarayonga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, oila va maktab hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.