YOSHLARDA HUQUQIY MADANIYATNI OSHIRISH - Kadirova Dildora Irkinovna. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  yoshlarda  huquqiy  madaniyatni  oshirishning  ahamiyati, huquqiy  ong  va  huquqiy  savodxonlikni  shakllantirish  omillari  tahlil  qilingan. Shuningdek,  yoshlarning  qonunlarga  hurmat  ruhida  tarbiyalanishi, huquqbuzarliklarning oldini olish hamda ta’lim tizimining bu boradagi o‘rni yoritilgan. Maqolada  yoshlar  huquqiy  madaniyatini  rivojlantirishga  doir  taklif  va  tavsiyalar keltirilgan.