PSIXIK RIVOJLANISHIDA MUAMMOSI MAVJUD OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI USULLARI - Matyakubova Maloxat Nurullayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  psixik  rivojlanishida  muammosi  mavjud  o‘quvchilar  bilan ishlashning  psixologik-pedagogik  usullari,  ularni  qo‘llab-quvvatlash  va  ijtimoiy moslashtirish  masalalari  yoritiladi.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  mutaxassislar hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.