BOLALARDA SEZGI VA XOTIRANI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK MASALALARI - Sharopova Durdona Nosirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bolalarda  sezgi  va  xotira  jarayonlarini  rivojlantirishning zamonaviy  psixologik  jihatlari,  ularning  bilish  faoliyatidagi  o‘rni  hamda  samarali rivojlantirish  usullari  yoritiladi.  Shuningdek,  ta’lim  va  tarbiya  jarayonining  bu boradagi ahamiyati tahlil qilinadi.