TA’LIM JARAYONIDA RUHIY ZO‘RIQISHLARNI YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Abilova Dilafruz Xusanboy qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  jarayonida  ruhiy  zo‘riqishlarning  yuzaga  kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, ularning o‘quvchilar ruhiy holatiga ta’siri hamda oldini olish usullari yoritiladi. Shuningdek, stress va emotsional zo‘riqishlarning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi.