SHAXSLARARO MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK TALQINI - Boltayev Alisher Ismailovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxslararo munosabatlarning psixologik mohiyati, ularning inson hayotidagi o‘rni hamda ijtimoiy-psixologik xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, muloqot, empatiya va o‘zaro tushunishning munosabatlar rivojidagi ahamiyati tahlil qilinadi.