KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH — BARQAROR RIVOJLANISHNING MUHIM OMILI - Mirxonova Dilfuza Fayziyevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  kasb-hunarga  yo‘naltirish  jarayonining  jamiyat  barqaror rivojlanishidagi  o‘rni,  uning  psixologik  va  pedagogik  asoslari  hamda  yoshlarning kasbiy tanloviga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, kasb tanlashda to‘g‘ri yo‘naltirishning ijtimoiy ahamiyati tahlil qilinadi.