PSIXOLOGIYADA EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI OʻRGANILISHI - Mahkamova Dilafruz Muzaffar qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  emotsional  zo‘riqishlarning  psixologiyada  o‘rganilishi, ularning  kelib  chiqish  sabablari  va  inson  ruhiyatiga  ta’siri  yoritiladi.  Shuningdek, stress, xavotir va hissiy taranglik holatlarining nazariy hamda amaliy jihatlari tahlil qilinadi.