MAKTAB O‘QUVCHI QIZLARI O‘RTASIDA ERTA HOMILADORLIK HOLATLARINI OLDINI OLISHNING DOLZARB MASALALARI - Abduvohidova Mohigul Saidaxmad qizi,; Xamidova Matluba Karimovna,; Rasulova Guljaxon Juraboyevna,; Komila G‘ofurova Hasan qizi , (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktab  o‘quvchi  qizlari  o‘rtasida  erta  homiladorlik holatlarining  oldini  olish,  uning  psixologik  va  ijtimoiy  sabablari  hamda  profilaktik choralari  yoritiladi. Shuningdek,  oila,  maktab va  jamiyat  hamkorligining  ahamiyati tahlil qilinadi.