SHAXS TUSHUNCHASI VA UNI PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Kulmanova Janar Xidirbayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxs tushunchasining psixologik mazmuni, uning individual va ijtimoiy xususiyatlari hamda shaxs shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek,  temperament,  xarakter,  qobiliyat  va  dunyoqarash  kabi  psixologik xususiyatlarning mohiyati tahlil qilinadi.