YOSHLAR ONGIGA TA’SIR ETUVCHI SALBIY PSIXOLOGIK OMILLARNI BARTARAF ETISH CHORALARI - Jalilova Shahnoza Muxtorovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  yoshlar  ongiga  salbiy  ta’sir  etuvchi  psixologik  omillar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, ta’lim muassasasi va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.