PSIXOLOGIYADA QOBILIYATNI O‘RGANISH TESTLARINING AHAMIYATI - Abdullaeva Rayxan Jaqsiliq qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada qobiliyatni o‘rganish testlarining turlari, ularning psixologik ahamiyati  hamda  amaliy  qo‘llanilishi  yoritiladi.  Shuningdek,  testlarning  ta’lim  va kasbga yo‘naltirish jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi.