PSIXOLOG VA MAKTAB JAMOASI O‘RTASIDAGI HAMKORLIK - Mamajonova Nozimaxon Mahmudjon qizi,; Sharipova Zarnigor Ravshanbekovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktab psixologi va maktab jamoasi o‘rtasidagi hamkorlikning mazmuni, uning o‘quvchi shaxsini rivojlantirishdagi o‘rni, ta’lim jarayonini samarali tashkil etishdagi ahamiyati hamda psixologik xizmatning zamonaviy ta’lim tizimidagi funksiyalari yoritiladi. Shuningdek, psixolog, o‘qituvchilar, ma’muriyat va ota-onalar o‘rtasidagi  o‘zaro  hamkorlik  mexanizmlari,  muammolar  va  ularni  bartaraf  etish yo‘llari tahlil qilinadi.