O‘QUVCHILAR BILAN PSIXOLOGIK SAMARALI ISHLASH USULLARI - Shodiyeva Maxfuza Shukurovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o‘quvchilar bilan psixologik samarali ishlash usullari, o‘quvchi shaxsini o‘rganishning psixologik jihatlari hamda ta’lim jarayonida samarali muloqot va  individual  yondashuvning  ahamiyati  yoritilgan.  Shuningdek,  psixologik diagnostika,  suhbat,  kuzatuv,  trening  va  motivatsion  metodlarning  o‘quvchilar faoliyatiga ta’siri tahlil qilingan.