IJOBIY PSIXOLOGIK MUHITNING TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Maxmudova Zulayxo Shavkatovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ijobiy psixologik muhitning ta’lim sifatiga ta’siri, o‘quvchilar va  pedagoglar  faoliyatidagi  ahamiyati  hamda  sog‘lom  psixologik  muhitni shakllantirish  omillari  yoritilgan.  Shuningdek,  maktab  jamoasidagi  o‘zaro munosabatlar,  motivatsiya,  emotsional  barqarorlik  va  psixologik  qo‘llab-quvvatlashning ta’lim samaradorligiga ta’siri psixologik jihatdan tahlil qilingan.