SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING PSIXOLOGIK MAZMUNI - Rafiqova Mohida Sobutxonovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyalarining psixologik mazmuni,  o‘quvchi  shaxsini  rivojlantirishdagi  ahamiyati  hamda  ta’lim  jarayonida individual  yondashuvning  o‘rni  yoritilgan.  Shuningdek,  zamonaviy  pedagogik texnologiyalar  asosida  o‘quvchilarning  qobiliyatlarini  rivojlantirish,  motivatsiyasini oshirish va mustaqil fikrlashini shakllantirishning psixologik jihatlari tahlil qilingan.