RAHBARLIK USLUBINING PEDAGOGIK JAMOAGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Pirmatova Nargiza Kenjaboy qizi,; Qurbonboyeva Surayyo Toxirovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada rahbarlik uslublarining pedagogik jamoaga psixologik ta’siri, jamoada  shakllanadigan  ijtimoiy-psixologik  muhit  hamda  rahbarning  boshqaruv jarayonidagi o‘rni yoritilgan.  Shuningdek, avtoritar, demokratik va liberal rahbarlik uslublarining o‘qituvchilar motivatsiyasi, emotsional holati va mehnat samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan.