O‘QUVCHILARNING KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA YUZAGA KELADIGAN ASOSIY MUAMMOLAR - Kenjayeva Sevara Roʻzimboy qizi,; Gaipova Gulbahor Matiyakubovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  bugungi  kunda  o’quvchilarning  kasb tanlashlaridagi  yuzaga  keladigan  asosiy  muammolar  xususida  so’z  boradi,  ota-onalarning  farzandlarining  kasb  tanlashlarida  qiziqishlarini  hisobga  olmasdan  o’z hohishidagi kasbni tavsiya qilishlari xato ekanligini yana bir marotoba ta’kidlaydi