OILADAGI ZOʻRAVONLIK MUAMMOSI - Urinboyeva Dilfuza Baxodirovna,; Esanova Feruza Turdiboyevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada oiladagi zo‘ravonlik muammosi, uning psixologik, ijtimoiy va huquqiy  jihatlari,  kelib  chiqish  sabablari  hamda  jamiyatga  ta’siri  yoritilgan. Shuningdek,  oilaviy  zo‘ravonlikning  bolalar  psixikasiga  salbiy  ta’siri  va  uni  oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlar tahlil qilingan.