YER MAYDONLARIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARNI INOBATGA OLIB EKINLARNI MAQBUL JOYLASHTIRISH BO‘YICHA QULAYLIK DARAJALARINI ISHLAB CHIQISH - Erkinova Maftuna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolamda  kadastr  tizimi,  uning  tashkiliy-huquqiy    va boshqaruv shakllari tegishli malumotlarni, kadastr tizimi, uning  tashkiliy-huquqiy  va boshqaruv  shakllari  tegishli  bõlgan  ba’zi  malumotlarni  olishingiz  mumkin.  bu maqolada  kadastr tizimi, uning tashkiliy-huquqiy  va boshqaruv shakllari va ular bilan ishlashda  qo’llaniladigan  ba’zi  bir  preborlarni  uchratishingiz,  ularni  kuzatishingiz mumkin. Agarda maqolamda bazi bir kamchiliklar bo’lsa buning uchun men oldindan sizlardan uzr so’rayman.