OʻZBEKISTONDA MILLIY ILMIY KADRLAR TAYYORLASHDA HABIB ABDULLAYEVNING TUTGAN OʻRNI - Qahhorov Shohjahon, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: maqolada akademik Habib Abdullayevning Oʻzbekistonda milliy ilmiy  kadrlar  tayyorlashdagi  faoliyati,  ilmiy  maktab  yaratishdagi  xizmatlari  hamda yosh olimlarni qoʻllab-quvvatlash siyosati tahlil qilingan.