MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA ERTAK TERAPIYASINING AHAMIYATI VA PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Shamsiyeva Mamura Erkin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalash va rivojlantirishda ertak  terapiyasining  ahamiyati,  uning  pedagogik  va  psixologik  imkoniyatlari yoritilgan.  Shuningdek,  ertak  terapiyasining  bolalar  ruhiyatiga  ta’siri,  tarbiyaviy ahamiyati hamda amaliy mashg‘ulotlarda qo‘llash usullari haqida fikr yuritilgan.