TALABALARNI BADIIY MEROS ASOSIDA MA’NAVIY-ESTETIK RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Otaboboyeva Umida Ilxomovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:    Ushbu  maqolada  bo‘lajak  o‘qituvchilarning  ma’naviy-estetik rivojlanishining  muhim  sharti,  tarbiyaning  dasturiy  mazmuni,  mohiyati  hamda  ota-bobolarimizning  badiiy  merosi,  ma’naviy-estetik  salohiyatga  ega  bo‘lgan  “abadiy qadriyatlar” haqida so’z yuritiladi.