TA’LIM TARBIYA JARAYONINI TASHKILLASHTIRISHDA PEDAGOGIK IMIJNING AHAMIYATI VA RO’LI - Abdullayeva Ruhshona Abdumannob qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA         Mazkur  maqolada  ta’lim-tarbiya  jarayonini  samarali  tashkil  etishda  pedagogik imijning  o‘rni  va  ahamiyati  tahlil  qilinadi.  Pedagog  shaxsining  kasbiy  imiji,  uning pedagogik mahorati, nutq madaniyati, tashqi ko‘rinishi va muloqot madaniyati ta’lim jarayonining samaradorligiga bevosita ta’sir ko‘rsatishi ilmiy jihatdan yoritilgan.