TAʼLIM JARAYONIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KOʻRSATISHNING MUHIM VAZIFALARI - Toʻxtayeva Maftuna Baxtiyorovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim jarayonida psixologik xizmat ko‘rsatishning mazmuni, ahamiyati  va  asosiy  vazifalari  yoritilgan.  O‘quvchilarning  ruhiy  salomatligini mustahkamlash,  ularning  individual  xususiyatlarini  o‘rganish  hamda  psixologik muammolarni oldini olishda psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim muassasalarida psixolog, pedagog va ota-onalar hamkorligining muhim jihatlari haqida fikr yuritilgan.