O’SMIRLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA UNING YECHIMLARI - Samandarova Nafisa Matkurbanovna; Matmuratova Muazzam Zakirbayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik muammolar, ularning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  bartaraf  etish  yo‘llari  yoritilgan.  O‘smirlik davriga  xos  emotsional,  ijtimoiy  va  shaxsiy  o‘zgarishlar  tahlil  qilinib,  mazkur muammolarni hal etishda oila, maktab va psixologning o‘rni ko‘rsatib berilgan.