OʻQUVCHILARDAGI ADDIKTIV XULQNI BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK TRENING MASHGʻULOTLARINING AHAMIYATI - Mamaraimova Marg'uba Abdusalomovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  uchraydigan  addiktiv  xulq-atvorning  kelib chiqish  sabablari  hamda  uni  bartaraf  etishda  psixologik  trening  mashg‘ulotlarining ahamiyati yoritilgan. Addiktiv xulqning o‘quvchi shaxsiga salbiy ta’siri, profilaktik va korreksion ishlarning mazmuni hamda psixologik treninglarning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining muhim jihatlari bayon etilgan.