BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA AGRESSIVLIKNING NAMOYON BOʻLISHI - Radjabova Guljayna Oʻmirzakovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda agressivlikning namoyon bo‘lish  xususiyatlari,  uning  kelib  chiqish  sabablari  hamda  bolalar  shaxsiy rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Agressiv xulq-atvorning psixologik omillari, oilaviy va ijtimoiy muhitning roli tahlil qilinib, ushbu holatlarning oldini olish va korreksiya qilishning samarali usullari bayon etilgan.