XIV-XVIII ASRLARDA MARKAZIY OSIYO CHOLG’ULARI - Nabiyeva Farog’atxon, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  XIV-XVIII  asrlarda  Markaziy  Osiyoda foydalanilgan va ixtiro qilingan cholg’ular  va Darvesh Ali Changiy,Kavkabiy,Navoiy  Marog’iy risolalaridagi musiqiy cholg’ular haqida so’z yuritiladi.