MAKTAB O‘QUVCHILARI OʻRTASIDA PSIXOLOGIK MUHITNI YAXSHILASH - Muminova Gulmira Jurabayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktabda  o‘quvchilar  o‘rtasidagi  psixologik  muhitni yaxshilashning  ahamiyati,  unga  ta’sir  etuvchi  omillar  hamda  sog‘lom  ijtimoiy-psixologik  muhitni  shakllantirish  yo‘llari  yoritilgan.  O‘quvchilarning  o‘zaro munosabatlari,  muloqot  madaniyati  va  jamoada  hamkorlik  ko‘nikmalarini rivojlantirishning psixologik jihatlari tahlil qilingan.