TAʼLIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH SIFATINI YAXSHILASHNING MUHIM MASALALARI - Musayeva Xusnoraxon Oyto'rayevna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  taʼlim  tizimida  psixologik  xizmat  ko‘rsatish  sifatini oshirishning dolzarb masalalari, psixologik xizmatning ta’lim jarayonidagi  o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, amaliyotchi psixolog faoliyatini takomillashtirish, zamonaviy  metodlardan  foydalanish  hamda  o‘quvchilar,  pedagoglar  va  ota-onalar bilan samarali hamkorlikni yo‘lga qo‘yish masalalari tahlil qilingan.