SUN’IY INTELLEKTNING YOSHLAR HAYOTIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - O'roqova Bahora Baxrom qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya  Ushbu  maqolada  sun’iy  intellekt  texnologiyalarining  yoshlar hayotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Sun’iy intellektning ta’lim jarayonida, axborot olish va kundalik hayotga tutgan o‘rni yoritiladi. Shuningdek, uning ijobiy jihatlari bilan bir qatorda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan salbiy ta’sirlari ham ko‘rib chiqiladi.