BOSHLANG‘ICH SINF INGLIZ TILI DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNING SAMARADORLIGI - Sobirova Intizor (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  (4-sinf)  o‘quvchilariga  ingliz  tili  fanini o‘qitishda  interaktiv  metodlar  va  zamonaviy  AKT  vositalarini  qo‘llashning samaradorligi  viloyat  miqyosida  o‘tkazilgan  ochiq  dars  seminari  misolida  tahlil qilinadi. Maqolada "Revision" (Takrorlash) mavzusi doirasida tashkil etilgan "Places", "Food Recipes", "Numbers" va "Jobs" yo‘nalishlaridagi 4 ta asosiy interaktiv shart va ularning  o‘quvchilarning  mantiqiy  fikrlash,  yozma  va  og‘zaki  nutq  hamda  raqamli savodxonlik ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi pedagogik ahamiyati yoritib berilgan.