FOTOELEKTROKOLORIMETR APPARATLARINING EKSPLUATATSION ISHONCHLILIGINI BAHOLASH VA PROFILAKTIK SERVIS STRATEGIYASINING SAMARADORLIGI - XAMROXO‘JAYEV IBROXIMXO‘JA JALOLIDDIN O‘G‘LI, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Klinik  laboratoriyalarda  qo‘llaniladigan  fotoelektrokolorimetr  apparatlarining ekspluatatsion  ishonchlilik  ko‘rsatkichlarini  matematik  model  asosida  baholash  va profilaktik servis strategiyasining samaradorligini asoslash.