HARAKAT FAOLIYATINI INDIVIDUALLASHTIRISH METODIKASI - A’zamjonova O‘g‘ilxon Avazjon,; Xankeldiyev Sher Xakimovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  harakat  faoliyatini  individuallashtirish metodikasining mazmuni, uning pedagogik va psixologik asoslari, ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligi va individual xususiyatlarini hisobga  olgan  holda  mashg‘ulotlarni  tashkil  etish  usullari  yoritilgan.  Shuningdek, harakat  faoliyatini  individuallashtirish  orqali  o‘quvchilarning  jismoniy  rivojlanishi, motivatsiyasi va sog‘lom turmush tarziga bo‘lgan qiziqishini oshirish masalalari tahlil qilingan.