SUYIMA G‘ANIYEVANING HAYOT VA IJOD YO‘LI - Ya’qubova Nigora Dilshod qizi; Yuldasheva X. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  buyuk  sharqshunos  va  navoiyshunos  olima Suyima G‘aniyevaning hayoti va ijod yo‘li haqida ma’lumotlar keltiriladi. Shuningdek, uning buyuk shoir va g‘azal mulkining sultoni bo‘lmish Alisher Navoiyning ijodini o‘rganishga qo‘shgan hissasi haqida ham so‘z yuritiladi.