TARBIYASI QIYIN O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Rizakulova Mohira Abdulxayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Anotatsiya:Ushbu  tezisda  tarbiyasi  qiyin  o’quvchilar  bilan  ishlashning psixologik asoslari,  ular  bilan  qay  holatda  ishlashning  usullari  yoritilgan. Bundan tashqari,  tarbiyasi  qiyin  bo’lgan  o‘quvchilar  bilan  to’gri  maqsadda  ishlash strategiyalari,  psixologik  metodlar  va  motivatsion  usullar  ko’rib chiqiladi.Tasdiqlangan ma’lumotlarga ko’ra, o’qituvchilarga o‘quvchilarning ijobiy xulqini  shakllantirish,  muammoli  vaziyatlarga  qanday  yechim  topish  va  individual yondashuvni  rivojlantirishga yordam beradi.