BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TA’LIMNI INDIVIDUALLASHTIRISH – TA’LIM SIFATI GAROVI - Nishonova Gulchehra Ravshanjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya  Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarining  chet  tilini o‘zlashtirish  jarayonida  ta’limni  individuallashtirishning  ilmiy-pedagogik  ahamiyati tahlil etilgan. Ta’lim sifatini oshirishda o‘quvchilarning shaxsiy xususiyatlari, xususan, ularning axborotni qabul qilish qobiliyatlari hamda tabaqalashtirilgan topshiriqlardan foydalanishning samarali yo‘llari yoritilgan. Tadqiqot xulosasiga ko‘ra, o‘quvchining shaxsiy  imkoniyatlariga  moslashgan  yondashuv  ularda  ichki  motivatsiyani shakllantirib, til o‘rganish jarayonini samarali amalga oshirishga xizmat qiladi.