ADABIYOT DARSLARIDA RAQAMLI TA'LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH - Xusanova Munira Shomuradovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada adabiyot darslarida raqamli ta’lim vositalaridan foydalanishning  ahamiyati,  ular  orqali  ta’lim  jarayonini  zamon  talablari  darajasiga ko‘tarish imkoniyatlari keng yoritiladi. Raqamli texnologiyalar orqali o‘quvchilarda mustaqil  fikrlash  va  tanqidiy  yondashuvni  rivojlantirish,  zamonaviy  ta’lim metodikalarini  adabiyot  darslariga  tatbiq  etish  va  innovatsion  vositalardan  unumli foydalanish  tajribalari  batafsil  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  maqolada  raqamli  ta’lim vositalarining samaradorligi, ularning amaliy ahamiyati va kelajak istiqbollari bo‘yicha mulohazalar ilgari surilgan.