IJOD MAKTABLARIDAGI TARBIYAVIY ISHLARDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA MEDIA-SAVODXONLIK - Narziqulova Nigora (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Hamid  Olimjon  va  Zulfiya  nomidagi  ijod maktabi  misolida  yosh  ijodkorlarning  ma'naviy-axloqiy  qiyofasini  shakllantirishda raqamli texnologiyalar va media-savodxonlikning o'rni hamda tarbiyaviy ishlarning zamonaviy  metodikasi  tahlil  etiladi.  Axborot  asrida  o'quvchilarda  mafkuraviy immunitetni kuchaytirish, tahliliy va tanqidiy fikrlashni rivojlantirish hamda ijtimoiy tarmoqlardagi tahdidlardan himoya qilish muammolari yoritilgan.