SAODAT SOHILI QAYERDA? - Nurmatova Azizaxon Jahongir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Aleksandr  Faynbergning  "Saodat  sohili" she’rining badiiy va falsafiy tahlili yoritilgan hamda asarning asosiy mazmun-mohiyati o‘quvchiga yetkazilgan. Shuningdek, she’rdagi inson hayoti, orzu va baxt izlanishlari bilan bog‘liq jihatlar ochib beriladi.