MAVSUMIY MAROSIMLARNING XALQ DUNYOQARASHIDAGI O‘RNI - Mirzayeva Komila Sheraliyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya;  Ushbu  maqolada  inson  hayoti  davomida  turmush  tajribalari, mexnat  jarayonlari  bilan  bog‘liq  holda  paydo  bo‘lgan  mavsumiy  marosimlarning shakllanishi, amaliy ahamiyati, xalq hayotidagi vazifalari haqida batafsil yoritilgan.