AVTOSANOAT KORXONALARIDA SHOVQIN VA TITRASH VA UNI MEHNAT UNUMDORLIGIGA TA`SIRINI KAMAYTIRISH BO`YICHA CHORA-TADBIRLAR - MAMASOLIEV SHOHRUX QOBILJON O‘G‘LI; ABDURAXMANOV ABDURASHID ATAXANOVICH (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Maqola  muhandislik  amaliyotiga  yo‘naltirilgan  bo‘lib,  uskunalar  parki modernizatsiyasi, texnologik liniyalarda amortizatorlar o‘rnatish va shovqinni manba darajasida pasaytirish konsepsiyasi asosiy ko‘rib chiqiladigan yo‘nalishlar hisoblanadi. Tadqiqot  natijalari  avtosanoat  muhandislari  va  texnika  xavfsizligi  bo‘yicha mutaxassislar uchun amaliy ahamiyat kasb etadi.